Alle ICT oplossingen goed verzorgd per werkplek

Lekker aan het werk zonder digitaal gedoe

BIT Support zorgt voor alle oplossingen rondom ICT voor het MKB. Direct, eenvoudig en snel. Ons team ICT-specialisten is er voor jou. 24/7 als je wilt. Dan heb je tijdens je werk gegarandeerd goed geregelde ICT.

De service van BIT Support

Met de service van BIT Support kun jij doen wat je moet doen: lekker aan het werk zonder digitaal gedoe. We nemen de inrichting van werkplekken en de digitale workflow helemaal uit handen voor je, hoe kleinschalig of complex ook. Met ons als jouw fullservice ICT-provider en adviseur, kun jij gewoon ononderbroken ondernemen. Goed geregeld.

Onze specialisten inventariseren wat jouw werkplek en workflow nodig hebben en regelen dit gewoon voor je in. Kies voor onze service abonnement voor gegarandeerde en ‘automatische’ service per werkplek, dan houden wij alle ICT-zaken van hardware, software tot netwerk en backups gewoon draaiende. Zo’n abonnement biedt jou de zekerheid van service en budget, zodat de eentjes en nulletjes op kantoor én op je rekening nooit voor een probleem zorgen.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!