Verbeterde bereikbaarheid en samenwerking

Optimale bereikbaarheid

Een digitaal netwerk van telefoons, laptops en apps voor optimale bereikbaarheid en verbinding met elkaar.

Bellen met Teams

Bel gemakkelijk met Teams vanuit je Microsoft omgeving. Wij zorgen ervoor dat alles goed staat en jij jouw klanten en andere externe nummers kunt bereiken. Alles op één plek, inclusief een app voor mobiel.

Internetverbinding

Wij bieden diverse internetverbindingen via koper, coax en glasvezel van providers zoals KPN, Tele2, Delta Fiber, Vodafone Ziggo en Eurofiber. Wij regelen het hele proces, van aanvraag tot oplevering.

Telefoniekoppelingen

BIT Support verbindt jouw telefoontoestel met je CRM-pakket. Deze koppeling kan worden gebruikt op verschillende apparaten, zoals een vast toestel, Microsoft Teams en Vast-Mobiel integratie (VaMo).

Vaste mobiel integratie

Met Vast-Mobiel integratie ben je altijd bereikbaar met je mobiele telefoon, zonder afhankelijk te zijn van andere apparaten. Je kunt klanten bellen met het vaste bedrijfsnummer en intern met collega's.

Zorgeloze telecom en verbindingen

In goed ingeregelde digitale wereld is telecommunicatie essentieel. Niet alleen om bereikbaarheid, maar ook om naadloze verbinding tussen diverse telecomvormen. Ons streven is zorgeloze telecom, met opties zoals vaste, mobiele en vaste-mobiel integratie. Dat geeft veel gemak wanneer medewerkers op verschillende locaties werken of vaak onderweg zijn. Bovendien zorgen wij voor betrouwbare internetverbindingen en verbeterde klantenservice via telefoniekoppelingen.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!