Opslag en datanetwerken, lekker zorgeloos

Altijd binnen handbereik in je eigen cloud

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze geavanceerde cloud diensten. Met de overstap naar de cloud ben je niet langer gebonden aan fysieke infrastructuur en geniet je van flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie.

Azure

Azure is de verzamelnaam voor verschillende clouddiensten van Microsoft. BIT Support weet de weg tussen de 200+ opties die Azure je biedt, dus we zorgen dat jouw productiviteit goed en zorgeloos is.

Azure Virtual Desktop

Met Azure Virtual Desktop (AVD), heb je toegang tot een cloudserver waarmee je kunt inloggen op een extern bureaublad. Het biedt een ideale oplossing voor veilig en productief werken op afstand.

Microsoft 365

Samen bekijken we welke onderdelen van Microsoft 365 essentieel zijn om jouw bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen en welke licenties het meest geschikt zijn voor zorgeloze ICT op jouw plek.

Werken in de cloud is ideaal

Je kan vanaf elke plek aan het werk en dat alles veilig opgeslagen en makkelijk deelbaar is. BIT Support weet alles van Azure, de complete cloudoplossing van Microsoft. Hiermee maken we jouw ICT zorgeloos bereikbaar en gewoon goed beveiligd. Dan kun jij altijd en overal soepel aan het werk met je hele team en al je klanten. BIT Support ondersteunt je met alle mogelijke opties en het up-to-date houden van alle keuzes die jij in je cloud met ons maakt.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!