Houd grip op jouw systemen en netwerk

Monitoring

Door middel van remote managementsoftware kunnen we alle laptops en desktopcomputers online van updates voorzien of beveiligingswijzigingen toepassen. Handig, want dan blijft alles altijd goed beveiligd zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. De computers die wij voor je beheren zijn standaard voorzien van beveiligde software en een standaard Antivirus oplossing. Deze software zorgt er ook voor dat de notebook altijd up-to-date is met een vertraging van één week, omdat je niet wilt dat je updates installeert waar na een dag van blijkt dat er een “bug” inzit. Tevens wordt de hardware qua schijfruimte en geheugen gebruik gecontroleerd.

Endpoint Detection & Response

Als je wilt breidt BIT Support de bestaande beheer software uit met een EDR (Endpoint Detection & Response) module. De EDR-module voorziet in:

  • Bescherming van laptops, desktops tegen cyberaanvallen en ransomeware.
  • Een oplossing voor continue monitoring, detectie van bedreigingen, incidentrespons en herstel.
  • Snelle detectie van bedreigingen, verminderde kosten en operationele lasten, verbeterde compliance met regelgeving.

Een veilige ICT-omgeving om in te werken

In de huidige tijd worden we voortdurend geconfronteerd met bedreigingen in onze digitale wereld. Hackers zijn altijd op de achtergrond aanwezig, klaar om toe te slaan. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken wanneer je gebruikmaakt van onze uitgebreide IT-beveiligingsdiensten. Vertrouw op ons om niet alleen jouw systemen, netwerk en gegevens te beschermen tegen indringers, maar ook om te zorgen voor een algehele veiligheid van jouw digitale omgeving. Bij ons staat jouw digitale veiligheid op de eerste plaats.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!