Bescherm jouw gegevens tegen cybercriminelen

Bewustwording

Cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar een nieuwe, makkelijke manier om bij jouw gegevens te komen. Via medewerkers vindt een hacker vaak via onlinediensten een weg naar binnen. Een medeweker is dus de belangrijkste en tegelijkertijd helaas ook zwakste schakel in dit verhaal. Met bewustwording kun je jouw organisatie wapenen tegen cybercrime en cyberfraude. Het veilig omgaan met waardevolle bedrijfsinformatie en bedrijfsmiddelen en je hier bewust van zijn, is de verantwoordelijkheid van elke medewerker. BIT Support helpt iedereen zich bewust te worden.

Hoe we dat doen?

Via een Phishing test gaan we een aanval simuleren en aan de hand daarvan constateren hoeveel procent van de medewerkers op een link in een phishing-campagne heeft geklikt. Op deze manier kunnen wij de medewerkers op een veilige manier blootstellen aan de daadwerkelijke gevaren van onder andere phishing e-mails. Denk aan een e-mail met een betaalverzoek of een e-mail vanuit de personeelsvereniging met een link waar je je kunt aanmelden. Naar aanleiding van de resultaten van de test bespreken we of er een online of offline bewustwordingstraining nodig is voor de medewerkers. Achteraf sturen we een leuke tekst of afbeelding zodat medewerkers weten dat het hier om een test gaat. Zo houdt BIT Support iedereen gewoon veilig en bewust.

Een veilige ICT-omgeving om in te werken

In de huidige tijd worden we voortdurend geconfronteerd met bedreigingen in onze digitale wereld. Hackers zijn altijd op de achtergrond aanwezig, klaar om toe te slaan. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken wanneer je gebruikmaakt van onze uitgebreide IT-beveiligingsdiensten. Vertrouw op ons om niet alleen jouw systemen, netwerk en gegevens te beschermen tegen indringers, maar ook om te zorgen voor een algehele veiligheid van jouw digitale omgeving. Bij ons staat jouw digitale veiligheid op de eerste plaats.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!