Houd je bedrijf altijd draaiende

Device beveiliging

Wanneer medewerkers zelf hun devices beheren, kunnen ze zelf programma’s installeren. Maar daarmee kunnen ze dus ook onbewust virussen en andere kwaadaardige tools meepikken. Daarom nemen wij dit graag voor je uit handen.
Op bijvoorbeeld de laptops voor de medewerkers passen we de rechten aan zodat ze niet meer zelf software kunnen installeren. Willen medewerkers toch iets installeren, dan moeten ze ondersteuning vragen bij BIT Support. Op deze manier kan BIT Support ook beoordelen of de software veilig is en ook echt nodig is.

Een veilige ICT-omgeving om in te werken

In de huidige tijd worden we voortdurend geconfronteerd met bedreigingen in onze digitale wereld. Hackers zijn altijd op de achtergrond aanwezig, klaar om toe te slaan. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken wanneer je gebruikmaakt van onze uitgebreide IT-beveiligingsdiensten. Vertrouw op ons om niet alleen jouw systemen, netwerk en gegevens te beschermen tegen indringers, maar ook om te zorgen voor een algehele veiligheid van jouw digitale omgeving. Bij ons staat jouw digitale veiligheid op de eerste plaats.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!