De kracht van de Moderne Werkplek

Efficiëntie en
flexibiliteit in één

Het juiste gereedschap voor de klus klaar om te gebruiken in samenwerking met anderen.

Automatische
e-mailhandtekening

Een professionele e-mail eindigt natuurlijk met een professionele handtekening. BIT Support automatiseert een mooi verzorgde en gepersonaliseerde e-mailhandtekening voor jou en je medewerkers.

Microsoft 365
back-up

De back-up van Microsoft 365 zorgt ervoor dat je nooit bestanden verliest en dat alles gewoon veilig bewaard blijft. Ook wanneer het lijkt dat iets echt verdwenen is, zijn jouw data snel weer beschikbaar.

Microsoft
Teams

Online samenwerken, contact onderhouden, agenda’s en takenlijsten bijhouden, documenten delen. Microsoft Teams is van alle marketen thuis en BIT Support weet precies hoe het prettig voor je werkt. Op kantoor én vanuit huis.

SharePoint

Samenwerken aan bestanden vanaf een andere locatie? SharePoint houdt ze altijd veilig voor je beschikbaar in de cloud. Het is makkelijk te koppelen met andere applicaties van Microsoft, dat regelen we graag voor je in.

Teams Meeting Rooms

Online vergaderen is onderdeel geworden van je dagelijkse manier van werken. Met Teams Meeting Rooms als de ideale tool en BIT Support als de ideale installateur en helpdesk vergader je vanaf elke plek professioneel en kraakhelder.

Efficiënt werken in een geavanceerde digitale omgeving

BIT Support staat voor je klaar op het gebied van zakelijke productiviteit en met de juiste tools om lekker efficient aan de slag te kunnen gaan. We installeren en leren je de ins en outs van Microsoft 365 en Microsoft Teams, om op kantoor of op afstand gewoon goed te kunnen samenwerken. Voor een vast bedrag per werkplek, zorgt BIT Support dat elke plek volledig gebruiksklaar en up-to-date is.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!