Optimaliseer jouw digitale omgeving met professioneel beheer

Efficiënt werken
zonder zorgen

De juiste apparatuur op de juiste plek met updates en back-ups voor de beste werkervaring.

Hardware

Natuurlijk heb je de goede middelen en apparatuur nodig om lekker aan het werk te gaan en te blijven. BIT Support zoekt met je mee naar de oplossing voor het meest efficiënte gereedschap.

Monitoring

Met onze 24/7 ICT Support, kunnen we op afstand storingen, haperingen of ander (klein) ongemak direct voor je oplossen. Dan sta je er nooit alleen voor, hoe zorgeloos en goed geregeld is dat.

Netwerkbeheer

Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor zorgeloos digitaal werken. Denk aan de infrastructuur, internetverbinding, juiste aansluitingen en goed werkende WiFi. BIT Support levert, gewoon goed.

Systeembeheer

Lekker werken doe je op systemen en apparatuur die goed onderhouden worden en altijd veilig en up-to-date zijn. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat jij altijd aan het werk kunt blijven.

Backup

Wij bieden veilige online back-ups maken binnen je ICT-omgeving. Bestanden en bedrijfsgegevens worden op afstand veilig opgeslagen. Al jouw data zijn beschermd met onze veilige online back-up.

Helpdesk

BIT Support is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor vragen. Als je dat wilt. Minder kan ook, je komt altijd direct in contact met jouw contactpersoon die weet waar de oplossing ligt.

Betrouwbare
ICT-oplossingen voor jouw organisatie

ICT is de spil in je organisatie. Van apparatuur tot systeem up-to-dates en back-ups. Goede ICT helpt jou en je medewerkers om lekker én efficiënt te werken. BIT Support gaat graag een stap verder, van goed naar gewoon goed. We denken met je mee, bepalen samen wat de beste en meest handige oplossing is voor jouw manier van werken.

Jij kunt blindelings vertrouwen op jouw ICT. Via ons BIT monitoringssysteem houden we je volledige ICT omgeving in de gaten op functioneren, databeveiliging en afwijkingen. Zo kun jij met een gerust hart doen wat je wilt doen en regelen wij op de achtergrond dat alles optimaal beveiligd is, volledig up-to-date is en soepel loopt.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen!